Halk Gazetesi

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Milli gururumuz,Almanya’nın en iyisiyle anlaştı !

Milli gururumuz,Almanya’nın en iyisiyle anlaştı !

admin admin -
28 0

 

Fenerbahçe Boks okulu ile yollarını ayıran Milli Sporcu Doruk Özarslan,Almanya’nın en iyisi EC BOXİNG ile anlaşma imzaladı.

Aktif olarak Boks branşında,Profesyonel Arena’da ülkemizi gururla temsil eden sporcumuz Doruk Özarslan,2018 yılında Almanya’nın Düsseldorf eyaletinden,kalıcı olarak kariyerini devam ettirmek üzere İzmir’e taşınmış ve Fenerbahçe Boks okulu ile anlaşma sağlamıştı.

2014 yılında, Avrupa Amatör Boks Şampiyonu olan ve Almanya’da başladığı Boks Kariyerini 2014 ve 2018 yılları arasında Avrupa’a sayısız başarı ile sürdüren sporcu Doruk Özarslan,2018 yılında Türkiye’ye kalıcı olarak dönüş sağlayarak Fenerbahçe Boks okulu ile bir anlaşma sağlamıştı.Kariyerine günümüze kadar aktif olarak Fenerbahçe Boks okulunda aktif olarak devam etmek ile birlikte,2018’den yana günümüze kadar,

  • 2018 IBFA Dünya Şampiyonluğu
  • 2018 Türkiye Kulüpler Arası Boks Şampiyonluğu
  • 2019 Altın Çocuklar Avrupa Boks Şampiyonluğu
  • 2020 WAKO KickBoks Avrupa 2.liği
  • 2021 IBA Ağır Siklet Amatör Boks Şampiyonası’nda Altın Kemer

kazanarak Fenerbahçe Boks okulunda bulunduğu sürecide başarı ile sürdürmüştür.2022 Yılında Thalian’dın başkenti olan Bangkok’ta düzenlenen Muay Thai Avrupa Şampiyonası’nın final maçında aldığı darbe sonucu kaburgasının kırılması ile altı aylık bir süreçte müsabakalarına ara vermiş ve rehabilite sürecine girmişti.

 

Bu süreç zarfında,Fenerbahe Boks okulu ile de olan anlaşmalarını karşılıklı olarak fesh ederek,ferdi olarak antrenman yapmaya devam eden Doruk Özarslan,2022 yılından beri Almanya’nın en iyi boks okullarından biri olarak gösterilen EC BOXİNG’in izleme ağındaydı.

2023’ün ilk çeyreğinde ise, EC BOXİNG Türkiye sorumlusu sporcumuz ile iletişime geçtiklerini,sakatlığının tamamen iyileşmesi sonrasında, kendisi ile birlikte çalışma tekliflerini Doruk Özarslan’a ilettiklerini, Avrupa’nın en büyük haber kanallarından biri olan BBC NEWS’e yaptıkları bir ropörtajda belirtmişti.

 

ANLAŞMANIN SAĞLANDIĞI İKİ TARAFTAN’DA ONAYLANDI !

2023’ün Mayıs ayın’ın ilk haftasında ise, TV 8,5 ile yaptığı ropörtaj’da Milli Gururumuz olan Profesonel Sporcumuz Doruk Özarslan, EC BOXİNG ile iki tarafında çokça yararına olacak bir anlaşma imzalandığını resmi olarak açıklamıştı ve sonrasında ropörtajını,

” Yaşadığım sakatlık sonrası uzun bir süre ringlerden uzak kaldım evet,Fakat formum hala yerinde ve kariyerimin en parlak yıllarını yaşayacağım zamana yaklaştığımı fark ediyorum,21 yaşındayım ve Dünya’nın en iyi kulüplerinden birinden, birlikte çalışmak adına teklif aldığımı herkes biliyor. EC BOXİNG Almanya başta olmak üzere,bir çok ülkede profesyonel sporcular yetiştirmekte, kariyerimin yıldızı’nın onlar ile birlikte parlayacağına inanıyorum. ” diyerek sonlandırmıştı.

DÜNYA ŞAMPİYONASINA HAZIRLANIYOR !

Yapılan anlaşma sonucu,iki tarafında resmi olarak yaptığı ropörtajlar’da sözleşmenin imzalandığı ve önümüzdeki ay gerçekleşecek olan Dünya KickBoks şampiyonasına doğru Profesyonel Sporcu Doruk Özarslan’ın sağlık problemleri göze alınıp,önlemler sağlanarak antrenmanlarına başladığı EC BOXİNG Türkiye sorumlusu Erol Ceylan tarafından kesin bilgi olarak sosyal medya platformlarından paylaşıldı.Sporcumuz’a ve EC BOXİNG klubüne Dünya Şampiyonasında ve gelecekteki beraber projelerinde başarılar dileriz.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir