Halk Gazetesi

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Mercedes patronu Toto Wolff’den açıklama

Mercedes patronu Toto Wolff’den açıklama

admin admin -
12 0

Mercedes patronu Toto Wolff’den açıklama

Alman üretici geçen hafta sonu Bahreyn’de zorlu bir yarış geçirdi ve W1

 rakiplerine kıyasla çok yavaştı.

 Mercedes ve Red Bull  arasındaki fark çok büyük ve müşteri ekibi Aston Martin de Brackley ekibinin önünde.

 Wolff, mevcut Mercedes konseptinin şampiyonluğu kazanmak için yeterince iyi olmayacağını kabul etti.

 Bu, 2024 ve sonrasında yeni bir yöne işaret ederken, Mercedes’in bu sezon neler başarabileceğini yeniden düşünmesi gerekecek. Yaklaşan slot siteleri

 Imola sidepod güncellemesi ile W14’ü geliştirmek için birçok çalışma yapılıyor, ancak Wolff; takımın rotasını tamamen değiştirmek zorunda kalabileceğini açıkladı.

 Wolff, bütçe kısıtlamaları nedeniyle takımın W14’ü iyileştirme ve sezonun ilerleyen saatlerinde yeni bir B sınıfı konsept üzerinde çalışma gibi bir program yürütme lüksüne sahip olmadığını, bu nedenle takımın ikisi arasında seçim yapmak zorunda kaldığını söyledi.

 Tamamen yeni bir bütçeyle bir tasarım geliştirmenin zorlukları sorulduğunda Wolff, “Böyle bir avantaj elde etmek çok zor ama bunu yapmak zorundayız. Başka seçeneğimiz yok” dedi.

 “Bütçe sınırının bizi bulunduğumuz yerle sınırlayacağından emin değilim, ancak hangi yöne gideceğimize karar vermeli ve tüm kaynaklarımızı buna odaklamalıyız. Hala aracı geliştiriyoruz, bu sadece hangi araç meselesi . geliştirmek.”

 Imola yükseltmesinin sadece 0,2 veya 0,3 saniye eklemesi bekleniyor ve Wolff bunun Mercedes’i klasmanda zirveye taşımaya yetmeyeceğini anlıyor.

 Bu nedenle  cesur kararların ertelenmek yerine hemen alınması gerektiğine inanır.

 Wolff, “Üzerinde çalışacağız. Sezonun sonunda geriye dönüp baktığımızda, çok şey yakalamışız gibi görünüyordu ve şimdi hangi pistlerin bize uygun olduğuyla ilgiliydi. Ama şimdi neredeyse bitirmişiz gibi görünüyor.” Red Bull ile aradaki farkı  ikiye katladık. Bunu görmemiz gerekecek.”

 “Ancak iki saniye geride, en hızlı ikinci takım olan Aston Martin’in performansından ilham aldık. Şu anda bizim için kötü bir durum.”

 “Tek turluk hızımız hâlâ iyi ama yarışın sonuçlarını gördük. Dürüst olmak gerekirse yol tutuşumuz yok, lastikler kayıyor ve geriye  gidiyoruz.”

 

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir