Halk Gazetesi

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Devrim Demiralp, Semiha Şakir Çocuk Esirgeme Kurumu’nu Ziyaret Etti

Devrim Demiralp, Semiha Şakir Çocuk Esirgeme Kurumu’nu Ziyaret Etti

admin admin -
13 0

Devrim Demiralp, Semiha Şakir Çocuk Esirgeme Kurumu’nu Ziyaret Etti

İstanbul Kimsesiz Çocuklar Derneği Başkan Yardımcısı, Sosyal Sorumluluk Projelerine Devam Ediyor

Devrim Demiralp, Türkiye’nin perde sektöründeki başarılı iş insanlarından biri olmasının yanı sıra, toplumda da aktif bir rol üstleniyor. Geçtiğimiz hafta, İstanbul Kimsesiz Çocuklar Derneği Başkan Yardımcısı olarak, Semiha Şakir Çocuk Esirgeme Kurumu’nu ziyaret etti.

İstanbul Göztepe’de bulunan Semiha Şakir Çocuk Esirgeme Kurumu, koruma altında bulunan çocuklara destek sağlama ve onların yaşam koşullarını iyileştirme amacı güden önemli bir kurumdur. Devrim Demiralp, bu kurumu ziyaret ederek, çocukların yaşamlarına dokunmak ve onlara moral vermek istedi.

Ziyaret sırasında Devrim Demiralp, çocuklarla vakit geçirip onların ihtiyaçlarını dinledi. Aynı zamanda, Semiha Şakir Çocuk Esirgeme Kurumu’nun ihtiyaçlarına destek olma konusundaki taahhüdünü yeniledi. Bu ziyaret, Devrim Demiralp’in sadece iş dünyasında değil, aynı zamanda toplumda da olumlu bir etki yaratma misyonunu sürdürdüğünün bir göstergesidir.

Devrim Demiralp’in İstanbul Kimsesiz Çocuklar Derneği Başkan Yardımcısı olarak sosyal sorumluluk projelerine ve hayır işlerine olan duyarlılığı, toplumun daha iyi bir yer haline gelmesine katkı sağlama konusundaki kararlılığını yansıtmaktadır. Kendisi, gelecekte de toplumun ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak aktif bir şekilde çalışmaya devam edeceğini belirtmektedir.

 

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir