Halk Gazetesi

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Demir Grup Sivasspor

Demir Grup Sivasspor

admin admin -
16 0

Demir Grup Sivasspor

UEFA Avrupa Konferans Ligi 16 turunun ilk maçında İtalya’nın temsilcisi Fiorentina’ya konuk olacakları maç öncesi hazırlıklarını sürdürüyor.

Demir Grup Sivasspor, UEFA Avrupa Konferans Ligi son 16 turunun ilk maçında İtalya temsilcisi Fiorentina’yı deplasmanda konuk edecek. Bu önemli karşılaşma öncesinde Sivasspor, hazırlıklarını sürdürüyor. Takım, Fiorentina maçına en iyi şekilde hazırlanmak için antrenmanlarını titizlikle yapıyor. Sivasspor, taraftarlarının desteğiyle birlikte mücadelesine hazır bir şekilde sahaya çıkacak.

Demir Grup Sivasspor, UEFA Avrupa Konferans Ligi son 16 turunda İtalya’nın Fiorentina takımıyla karşılaşmadan önce hazırlıklarını devam ettirdi. Kırmızı-beyazlı kulübün açıklamalarına dayanarak, teknik direktör Rıza Çalımbay yönetiminde gerçekleştirilen antrenman 1,5 saat boyunca devam etti.

Isınma hareketlerinin ardından, antrenman 5’e 2 top kapma, pas ve pres çalışmaları ile devam etti. Daha sonra, geniş alanda pas çalışmaları yapan futbolcular, son bölümde ise yarım sahada 3 grup halinde çift kale maç oynadı. Sivasspor, yarın yapacağı antrenmanla hazırlıklarını sürdürecek. Fiorentina ile Demir Grup Sivasspor, 9 Mart Perşembe günü Artemio Franchi Stadı’nda saat 23.00’te karşılaşacak. rulet siteleri

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir