Halk Gazetesi

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Burun Estetiklerinin Yararları Nelerdir?

Burun Estetiklerinin Yararları Nelerdir?

admin admin -
23 0

Burun Estetiklerinin Yararları Nelerdir?

Burun estetikleriyle daha ince ve kaliteli bir burun yapısı sağlanır. Cerrahi bir operasyonla burundaki birçok şekil bozuklukları ortadan kaldırılır. Bu nedenle burun estetiği en çok uygulanan işlemler arasında yer alır. Yöntem 18 yaş ila 65 yaş aralığına dek güvenle uygulanır. Ancak diğer estetik işlemlerde olduğu gibi burun estetiklerinde de en kaliteli doktor klinik merkezleri tercih edilmelidir.

Bu kapsamda ek ücret ödenmeden ve çok daha sağlıklı bir şekilde burun estetikleri yaptırılabilir. Burun estetikleriyle küçük ve büyük burun şekli,burun içerisindeki etlerin alınması ve burun ucu kaldırılması gibi işlemler pratik ve ağrısız olarak tamamlanır.

Burun Estetiği Ameliyatı Nedir?

Burun estetikleri ameliyatları adından da anlaşılacağı gibi burundaki şekil ve işlev sorunlarının yok edilmesinde başvurulan estetik bir işlemdir. Bu nedenle burun estetiği kadın ve erkekler tarafından tercih ediliyor. Bu işlem bugün erkekler tarafından da ciddi anlamda tercih ediliyor. Bu nedenle burun estetikleri 81 ilden en çok başvurulan estetik işlemler arasında yer alır.

Burun Estetiği Ameliyatı Nasıl Yapılır?

Burun estetikleri ameliyatları başarılı bir şekilde uygulanır. Çünkü işlem direk olarak yüksek teknolojili ekipmanlar üzerinden gerçekleştirilir. Bu nedenle de burun estetiklerinde herhangi riskler söz konusu değildir. Burada dikkat edilmesi gereken ayrıntı, işlemin kaliteli doktor klinik merkezinden yaptırılmasıdır. Burun estetikleri ameliyatları kademeli olarak uygulanır. İlk olarak hasta şikayeti dinlenir. Yani hastanın nasıl bir burun şekline sahip olması gerektiği öğrenilir.

Hemen akabinde yani ikinci aşamada ise en uygun burun estetikleri yöntemi sunulur. Yani operasyon açık ya da kapalı burun estetikleri üzerinden uygulanır. Burun kenarlarından kesiler açılarak burun içerisine giriş yapılır. Özel bir cihazla burundaki kemik ya da kıkırdak dokusu inceltilir. Ayrıca varsa burun içerisindeki fazla etler de alınır. Böylece hastanın çok daha kaliteli bir şekilde nefes alıp vermesi sağlanır.

Burun Estetiği Ameliyatı Öncesi

Burun estetikleri ameliyatı yaptırılmadan öncesinde bazı ayrıntılar bilinmelidir. Burun estetikleri sorunun büyüklüğüne ve klinik merkezinin kalitesine göre süreci farklı olabilir. Bunun haricinde burun estetiği fiyatları klinikler arasında farklı olabilir. Bu nedenle burun estetikleri yaptırılmadan önce işlem fiyatı mutlaka incelenmelidir. Fiyatlar konusunda da özel doktor klinikleri arasında gerekli karşılaştırmalar yapılmalıdır. Burun estetikleri öncesinde kaliteli bir uyku alınması,kullanılan herhangi burun ilaçlarına ara verilmesi,alkol ve sigaradan uzak durulması gerekir.

Burun Estetiği Ameliyatı Kimlere Uygulanır?

Burun estetikleri ameliyatları herkese uygulanmayabilir. Bu ameliyat modeli daha çok anormal olarak büyük ve küçük buruna sahip olanlara,burun ucu anormal bir şekilde düşük olanlara ve nefes alış verişi olumsuz yönde etkileyebilecek düzeyde burun içi etleri olan hastalara uygulanabilir.

Burun Estetiği Ameliyatı Sonrası

Burun estetikleri ameliyatlarından sonrası da önemlidir. Bu kapsamda hastalar işlemden hemen sonrasında iş ve sosyal hayatına devam etmemelidir. Çünkü burun estetiği fiyatları haricinde işlem sürecinin tamamlanması beklenmelidir. Ameliyattan ilk 1 aylık süreçte burun sağlığı korunmalıdır. Bu yönde riskli ortamlardan uzak durulmalıdır. Burunla temas edilmemeli ve şiddetli bir şekilde sümkürülmemelidir. Bu zaman dilimi boyunca hastalar yüz ve göğüstü yatış pozisyonundan da uzak durmalıdır.

Burun Estetiği Fiyatları

Burun estetikleri ücretleri incelenmelidir. Burun estetikleri yaptırılmadan önce estetik fiyatlarına mutlaka bakılması ameliyat sonrasında ödemenin kolayca yapılmasını sağlar. Birçok hastalar tarafından estetik işlem öncesinde burun estetiği fiyatları incelenmez. Bu da hastaların ameliyat sonrasında ödemede zorluk çekmesine neden oluyor.

Diğer estetik işlemlerde olduğu gibi burun estetiklerinde de fiyat tarifeleri özel doktor klinik merkezleri arasında farklılık gösterir. Bu nedenle evinizin konforunda Türkiye’nin en kaliteli burun estetikleri klinik merkezinden net ödeme yaparak ameliyat olabilirsiniz. Burun estetikleri ameliyatlarıyla hayatınızın pozitif yönde değiştiğini fark edersiniz. Bu kapsamda iş ve sosyal hayatınıza daha yüksek bir özgüvenle devam edersiniz.

https://estevienclinic.com/burun-estetigi/ bilgi için hemen tıklayın.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir