Halk Gazetesi

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Akıllı Tahtalar 5 Harika Kullanım Durumunda Nasıl Yardımcı Olabilir?

Akıllı Tahtalar 5 Harika Kullanım Durumunda Nasıl Yardımcı Olabilir?

admin admin -
14 0

Akıllı Tahtalar 5 Harika Kullanım Durumunda Nasıl Yardımcı Olabilir?

Akıllı tahta, sınıflarda kullanılan dijital bir araçtır. Gelişmiş özelliklere ve yeteneklere sahip etkileşimli beyaz tahtalardır. Akıllı tahtalar, öğretmenler tarafından içerik sunmak, öğrenciler tarafından projeler üzerinde çalışmak veya bir proje üzerinde işbirliği yapması gereken kişiler tarafından kullanılabilir.

Akıllı Tahtalar 5 farklı şekilde yardımcı olabilir:

– Sunumlar: Tahta, öğretmenler ve öğrenciler için bir sunum aracı olarak kullanılabilir. Ayrıca videolar, resimler, metin ve ses dosyaları gibi çeşitli multimedya içeriklerini de görüntüleyebilir.

– İşbirliği: Öğrenciler tahtayı, ekip çalışması gerektiren projelerde birlikte çalışabilecekleri interaktif bir beyaz tahta olarak kullanabilirler.

– Öğrenme: Öğretmenler, videolar veya resimler gibi multimedya içeriği aracılığıyla bilgi sunmak için tahtayı kullanabilirler.

– Projeler: Öğrenciler veya öğrenci ekipleri, fikirlerini birbirleriyle paylaşabilecekleri grup projeleri için tahtayı kullanabilirler.

– Grup Projeleri: Öğrenci takımları veya öğretmen grupları tahtayı işbirliği için kullanabilir

Videowall ve LCD Ekran Arasındaki Fark Nedir?

LCD, televizyonlarda, bilgisayar monitörlerinde ve diğer elektronik cihazlarda görülebilen bir düz panel ekran türü olan likit kristal ekranın kısaltmasıdır. LCD ekranlar ışık üretmek için sıvı kristaller kullanır.

Videowall, video girişli LCD ekranları ifade etmek için kullanılan alternatif bir terimdir.

 

 

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir