Halk Gazetesi

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Fransızlar Sacha Boey’un İmza Tarihini Açıkladı

Fransızlar Sacha Boey’un İmza Tarihini Açıkladı

admin admin -
11 0

Fransızlar Sacha Boey’un İmza Tarihini Açıkladı

Süper Lig’in 21. haftasında Trabzonspor’u 5-1 mağlup eden Galatasaray’da, kadro güçlendirme çalışmaları sürerken beklenmedik bir ayrılık gündeme geldi. Fransız oyuncu Sacha Boey’un ayrılık tarihi Fransız medyası tarafından açıklandı.

Galatasaray, Trabzonspor’u Farklı Geçti

Trendyol Süper Lig’de zirve mücadelesi veren Galatasaray, Trabzonspor deplasmanında sergilediği etkileyici performansla 5-1 galip gelerek önemli bir zafer elde etti. Zaha, Kerem Aktürkoğlu ve Kaan Ayhan’ın golleriyle galip gelen sarı kırmızılılar, Fenerbahçe’nin puan kaybettiği haftada önemli bir avantaj elde etti.

PSG’nin İlgisi Artıyor, Bayern Münih Geri Adım Attı

Galatasaray’ın savunma hattını güçlendirmek adına transfer çalışmalarını sürdürdüğü Fransız oyuncu Sacha Boey için PSG’nin ilgisi artıyor. Bayern Münih’in transferden vazgeçtiği belirtilirken, PSG’nin hızla harekete geçerek Boey’u renklerine katmak istediği ifade edildi. Özellikle Nordi Mukiele’nin Bayern Münih’e transferi sonrasında Boey’un transferinin hızlandığı belirtilirken, Achraf Hakimi’nin Afrika Kupası’nda olması nedeniyle PSG’nin bu transferi kısa sürede sonlandırmak istediği aktarıldı.

Galatasaray’da teknik direktör Okan Buruk’un raporu doğrultusunda transfer çalışmaları devam ederken, Sacha Boey’un ayrılığı ve olası transferi taraftarları heyecanlandırmaya devam ediyor. Sarı kırmızılılar, hem iç hem de dış transferdeki gelişmelerle güçlü bir kadro oluşturmayı hedefliyor.

Mauro Icardi Formasına Kavuştu

Öte yandan, Galatasaray’ın Arjantinli yıldız oyuncusu Mauro Icardi, 5 maç aradan sonra sahalara geri döndü. Sakatlığını atlatan golcü oyuncu, Trabzonspor maçının 82. dakikasında oyuna dahil oldu. Taraftarlar, Icardi’nin form grafiğinin yükselmesiyle birlikte gelecek maçlarda takıma daha fazla katkı sağlamasını bekliyor. betticket apk

 

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir