Halk Gazetesi

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Yaşam
  4. »
  5. Yatırımcılar için En iyi Konut Proje Fırsatları

Yatırımcılar için En iyi Konut Proje Fırsatları

admin admin -
47 0

Yatırımcılar için En iyi Konut Proje Fırsatları

İstanbul konut projesi kapsamında değerlendirilen birçok alternatif bulunuyor. Dünyanın en güzel şehirlerinden biri olan İstanbul’da ev sahibi olmak istemenin birden fazla sebebi olabilir. Hayatınızın geri kalan büyük bir kısmını sevdiklerinizle, ailenizle ya da tek başınıza huzurlu ve mutlu bir evde geçirmek istemek bu sebeplerin başında gelir. Fakat bununla birlikte doğru bir yatırım yaparak geleceğinizi garanti altına almak istiyorsanız bu durumun da uygun bir sebep olduğunu bilmelisiniz. Her iki sebep içinde konut proje fırsatlarının değerlendirilmesi önemlidir. Böylelikle kendiniz için en ideal tercihi yapabilirsiniz.

Mavera Comfort

Mavera Comfort Akyapı’nın konut projeleri arasında geliyor. 2023 yılı şubat ayında teslim edilen, İstanbul’un en kıymetli yerlerinden biri olan Başakşehir’de yürütülen bu proje, 174.172 metre² inşaat alanında yükseliyor. 128 iş yerine bir 706 adet konuta yer veren Mavera Comfort kullanıcısının değişen ihtiyaçlarını karşılamak adına benzersiz teknik detaylar ile üretilmiştir. Deprem izolatörlü ilk toplu konut projesi olduğu için Türkiye’de bir ilk olma özelliği taşıyan proje, kesintisiz konfor ilkesine bağlı kalmıştır. Yabancı ve yerli deprem uzmanlarının bir araya gelip beyin fırtınaları gerçekleştirerek yürüttükleri bu çalışma, uzman mimarların dokunuşları ile şekillenmiştir.

Sakinlerine deprem anında ya da sonrasında binanın bütün fonksiyonlarını kesintisiz olarak kullanma güvencesi sunan proje, güven ve konforlu bir yaşam için tercih edilebilecek en ideal seçeneklerden biridir. Sosyal tesis, fitness salonu veya buhar odası gibi ekstra özellik ve donanımlar da yalnız yaşamak için değil, yatırım yapmak için de iyi bir proje olarak değerlendirilmesini sağlar.

Big Country

İstanbul konut projesi kapsamında ele alınan, 66.489 metre² toplam inşaat alanına sahip olan Big Country 126 adet villaya kendi içerisinde yer veriyor. İstanbul’da, Büyükçekmece’de yürütülen bu projeyi, İstanbul’un en kalabalık yerlerinden birinde doğayla iç içe ve huzurlu bir yaşam vaad ediyor.

Şehrin her gün daha kalabalık hale geldiği göz önünde bulundurulduğunda doğal ve yeşil alanlara duyulan ihtiyacında aynı oranda arttığı görülüyor. Sosyal ya da iş yaşantınızdan uzaklaşmak istemiyor, doğayla iç içe olmak için şehrin uzak yerlerine gitmek size zor geliyorsa bu durumda tercihinizi Big Country ile yapabilirsiniz. Villaların tamamı özel şekilde tasarlandıkları için kesintisiz olarak Marmara Denizi ve Büyükçekmece Gölü manzarası sunar.

Kesintisiz manzarayla aradığınız huzuru sizlere vaad eden bu proje sosyal anlamda da oldukça başarılıdır. Evinizden uzaklaşmadan sosyalleşmenize olanak tanıyan, konut projeleri arasında yer alan Big Country bilardo odası, çocuk oyun alanları, yürüyüş parkuru, toplantı odası gibi pek çok teknik detaya kendi içerisinde yer verir. Bu durum tercih edilme ihtimallerinin hızla artmasına yol açarken, yatırım yapmak isteyenler tarafından da doğru bir tercih olduğunu gösterir. Sizlerde ister kendiniz ister yatırım amacıyla Big Country projesini değerlendirebilirsiniz.

 

 

 

 

 

 

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir