Halk Gazetesi

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Sirt Mahallesi’nde Yepyeni Bir Dönem: Mustafa Gör Muhtarlık İçin Adaylığını Açıkladı!

Sirt Mahallesi’nde Yepyeni Bir Dönem: Mustafa Gör Muhtarlık İçin Adaylığını Açıkladı!

admin admin -
17 0

Sirt Mahallesi’nde Yepyeni Bir Dönem: Mustafa Gör Muhtarlık İçin Adaylığını Açıkladı!

Sirt Mahallesi’nin sevilen isimlerinden Mustafa Gör, mahalle sakinlerine yönelik hizmetleri ile tanınan bir isim olarak muhtarlık adaylığını açıkladı. Lise mezunu, 1971 doğumlu ve üç çocuk babası olan Mustafa Gör, mahallesine daha fazla katkı sağlamak amacıyla bu önemli adımı atmaya karar verdi.

 

Mustafa Gör’ün muhtar adaylığı platformu, mahalledeki üniversite öğrencilerine burs imkanı sunma ve düğün gibi özel günlerinde destek verme sözleriyle şekilleniyor. Üniversite öğrencisi kardeşlerimize sağlanacak burslarla eğitimlerine katkıda bulunmayı hedefleyen Gör, mahalle sakinlerinin mutluluğu ve refahı için çalışacaklarını belirtiyor.

 

“Bu benim için sadece bir ek iş değil, tek işim olacak. Mahallemiz için var gücümüzle çalışarak, herkesin yaşam kalitesini yükseltmeyi amaçlıyoruz” diyen Mustafa Gör, mahalle mahalle dolaşarak vatandaşların sorunlarını dinlemeye ve çözüm önerilerini sunmaya hazırlandığını ifade etti.

 

Sirt Mahalle sakinlerine hitap eden Gör, “Beraber daha güzel ve yaşanabilir bir mahalle için yola çıkıyoruz. Mahallemizi birlikte daha iyi bir yer haline getireceğiz. Desteklerinizi bekliyoruz” dedi.

 

Mustafa Gör’ün muhtarlık adaylığı, mahalle sakinleri arasında olumlu bir karşılık buldu. Gelen destek mesajlarıyla Gör, mahalle halkının güvenini kazanmaya başladı. Sırt Mahalle sakinleri, Mustafa Gör’ün adaylığına destek vermek ve projelerine ortak olmak için heyecanla bekliyor.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir