Halk Gazetesi

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Gordion Oda Orkestrası: Müzikle Büyülenen İki Şehir!

Gordion Oda Orkestrası: Müzikle Büyülenen İki Şehir!

admin admin -
13 0

Gordion Oda Orkestrası: Müzikle Büyülenen İki Şehir!

 

Ankara’nın ve İstanbul’un kalbinde, Gordion Oda Orkestrası’nın eşsiz melodileri yankı buluyor. Müziği, genç yetenekleri ve tarihi bir araya getiren bu özel orkestra, 6 Haziran 2022’de kurulduğundan bu yana adından sıkça söz ettiriyor. Adını tarihi Gordion Antik Kenti’nden alan orkestra, müziğiyle Anadolu’nun köklerine dokunuyor.

 

Yiğitcan Gözoğlu’nun liderliğindeki orkestra, Ankara’da sahne aldığı ilk konserle müzikseverleri büyüledi. Ancak, depremlerin ardından verdiği aradan sonra İstanbul ekibiyle büyüleyici bir dönüş yaptı.

 

İstanbul’daki ilk performansını 2 Aralık 2023’te Ataşehir Kuğu Müzik’te sergileyen orkestra, şehrin ritmini notalara dökerek izleyicileri adeta bir müzik rüyasına davet etti. 6 solist + 15 orkestra ve Yiğitcan Gözoğlu’lunun İstanbul ekibi, 23 Şubat 2024’te Kadıköy Barış Manço Kültür Merkezi’nde gerçekleştirecekleri konserle, İstanbul’un müzikseverlerine unutulmaz bir gece yaşatacak.

 

Biletlere bu adresten ulaşabilirsiniz:

https://vidipass.com/a/2023-076/gordion_oda_orkestrasi_-_oda_muzigi_konseri

 

Gordion Oda Orkestrası, sadece müzikle değil, genç müzisyenlere verdiği destekle de öne çıkıyor. Sponsor desteği almadan ayakta duran orkestra, genç yeteneklere ilham kaynağı oluyor.

 

Yiğitcan Gözoğlu, “Gordion Oda Orkestrası olarak, müziğin büyülü dünyasını Anadolu’nun tarihine köprü kurarak yaşatıyoruz. Ankara ve İstanbul’daki konserlerimize tüm müzikseverleri bekliyoruz, çünkü bu melodi sizinle daha güzel!” diyor.

 

Yiğitcan Gözoğlu

Gordion Oda Orkestrası Kurucu & Genel Sanat Yönetmeni

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir