Burun Dolgusu İşlemleri Nelerdir?
Burun dolgusu işlemi, burun içindeki boşlukların doldurulması için kullanılan bir estetik cerrahi tekniğidir. Burun dolgusu, burun estetiği ameliyatlarının büyük bir kısmını oluşturur. Ameliyat sırasında, doktor burun içine bir dolgu maddesi ekler ve burun kökünün daha geniş bir şekilde biçimlendirilmesini sağlar. Burun dolgusu, burunun daha yuvarlak, dolgun ve simetrik bir görünüme kavuşturarak çenenin daha kusursuz görünmesini sağlar.
Burun Dolgusu Nedir?
Burun Dolgusu, estetik bir ameliyat olarak bilinmektedir ve günümüzde popüler olmaya başlamıştır. Kişilerin burnunda bulunan çatlaklar, şekil bozukluğu, burun içinde etin yer alması gibi durumlarında burun dolgusu yaparlar.
Burun Dolgusu Neleri Yok Eder?
Burun dolgusu, burun içerisinde yer alan kemik ve kıkırdakların estetik bir şekilde düzenlenmesini sağlar. Burun dolgusu işlemi, bir burun ameliyatından farklı olarak anestezi yapılmadan ve cerrahi bir müdahale gerektirmeden yapılmaktadır. Burunda yer alan rahatsızlıkları yok eder.
Burun Dolgusu İşlemi Hangi Dolgularla Yapılabilir?
Burun dolgusu çeşitli doğal ya da sentetik dolgularla yapılır. Burun dolgusu için kullanılan dolgu maddeleri, hastanın yaşı, cilt tipi ve diğer sağlık durumuna göre değişmektedir. Ancak burun dolgusunda hyalüronik asitlerden üretilmiş dolgu maddeleri kullanır.
Burun Dolgusu Nasıl Uygulanır?
Burun dolgusu ile, burun kökündeki boşluklar dolgunlaşarak, burunun daha estetik bir görünüme kavuşturulması sağlanır. Burun dolgusu işlemi, çeşitli dolgularla yapılabilmektedir. Burun dolgusu, lokal anestezi kullanılarak hastaya enjekte edilir. Hastanın yaşı, cilt tipi ve diğer sağlık durumu göz önünde bulundurularak, en uygun dolgu maddesi seçilir.
Burun Dolgusu Kimler için Uygundur?
Burun dolgusu, genel olarak her yaş ve her cinsiyet grubu için uygundur. 18 yaşını geçmiş kadın- erkek farka etmez herkes burun dolgusu yaptırabilir. Ayrıca burun dolgusu kaza sonucunda oluşmuşsa doktor gerekli gördüğünde yapabilir.
Jawline Dolgusu Nedir?
Jawline dolgusu, yüzün sağ ve sol tarafında bulunan çene kemiği kenarlarının belirginleştirilmesi amacıyla yapılan bir işlemdir. Jawline dolgusu, çeşitli doğal ya da sentetik dolgularla yapılır. Kullanılan dolgu maddeleri, hastanın yaşı, cilt tipi ve diğer sağlık durumuna göre değişerek yapılmaktadır.
Jawline Dolgusu Kimler İçin Uygundur?
Jawline dolgusu, genel olarak her yaştan isteyen herkes yaptırabilir. Ancak çene haltlarını daha belirgin hale getirmek isteyenlerin, sarkama ve çenenin daha ince uzun görünmesini isteyenler kadın veya erkeklerin tercihleri arasındadır.
Jawline Dolgusu Nasıl Uygulanır?
Jawline dolgusu işlemi, lokal anestezi kullanılarak hastaya enjekte edilen dolgularla estetik olarak yüzün şekline göre uygulanır. Ardından ince uçlu iğneler eşliğinde çenenin uygulanacak her bölgesine göre dolgu maddesi enjekte edilir ve operasyon 20 dk sürmektedir.
Jawline Dolgusu Öncesi Sonrası
İşlem öncesinde çenelerde sarkma, şekil bozuklu, çenenin daha ince uzun olduğu gözlenirken jawline dolgusu sonrası hastanın çene haltlarının daha belirgin bir hal alması ve kişilerin istediği bir görünüm elde etmesini sağlar.
Dudak Dolgusu Nedir?
Dudak Dolgusu, dudakların dolgun görünmesi amacıyla yapılan estetik bir işlemdir. İnce dudaklara sahip olan herkesin dudaklarına dolgu enjekte edilerek istediklerini görünmelerini elde etmesini sağlar.
Dudak Dolgusu Ne İşe Yarar?
Bu işlem, anestezi kullanılmadan ve cerrahi bir müdahale gerektirmeden yapılmaktadır. Dudak dolgusu, çeşitli doğal ya da sentetik dolgularla yapılır ve dudak dolgusu sayesinde ince dudaklara sahip kişilerinde istediklerini dudaklara kavuşmasını sağlar.
Dudak Dolgusu Kimlere Uygulanmaz?
Dudak dolgusu, genel olarak her yaş ve her cinsiyet grubu için uygundur. Ancak, bu işlem çocuklarda ve bebeklerde uygulanmaz. Dudak dolgusu işlemi, lokal anestezi kullanılarak hastaya enjekte edilen dolgularla yapılır. İşlem sonrasında, hastanın dudaklarında doğal görünümlü bir şekil oluşur.
Dudak Dolgusunun Avantajları Nelerdir?
Dudak Dolgusu, kişinin dudaklarının daha doğal görünmesini sağlamak için kullanılan bir estetik işlemdir. Bu işlem ile, dudakların ölçüsü ve şekli kontrol edilerek, dudakların daha dolgun ve daha belirgin hale getirilmesi sağlanır. Dudak dolgusu işlemi, lokal anestezi kullanılarak hastaya enjekte edilen dolgularla yapılır. Dudak dolgusunun avantajları arasında, cildin doğal görünmesi, dudakların daha belirgin ve daha dolgun görünmesi, herhangi bir kalıcı hasar oluşmaması ve işlem sonrasında kısa bir süre içerisinde iyileşme olması sayılabilir.